Hotel Royal

Hotel Royal

Ett familjeägt hotell med historiska anor i hjärtat av Göteborg.

Kontakta oss / Hitta hit

Hitta hit

En lugn oas mitt i Göteborg, men med omedelbar närhet till allt vad Göteborg har att erbjuda. Här får du gångavstånd till… ja, nästan allt.

Hotel Royal är beläget i hörnet Drottninggatan-Östra Larmgatan mitt i centrala Göteborg. Hit är det lätt att ta sig oavsett färdmedel: parkeringshus finns mitt emot hotellet och de viktigaste knutpunkterna Centralstationen, Nils Ericsson-terminalen och Brunnsparken ligger bara några hundra meter bort.

Det centrala läget gör att du har gångavstånd till det mesta som Göteborg har att erbjuda. Stadens shoppingstråk ligger till exempel precis runt hörnet och du når populära sevärdheter som Avenyn, Ullevi, Trädgårdsföreningen, Göteborgs Operan, Haga, Liseberg och Svenska Mässan på endast några minuter. Men närheten till Göteborgs attraktioner och stadsliv innebär inte automatiskt närhet till stadens oväsen – i vårt lugna kvarter får man chans till avkoppling och en god natts sömn.

Adress:
Drottninggatan 67
411 07 Göteborg

Parkering

P-Hus City / Apcoa Parking (NK-Garaget) ligger mitt emot hotellet på Östra Larmgatan 3-7. Dygnskostnaden med kontokort är 280 kr och betalning sker i p-huset med kort eller faktura efter avresa. 

Parkeringshuset är stängt mellan kl 00-06 och det går inte att förhandsboka parkeringsplats.

 

Vägbeskrivning 

Behöver du en vägbeskrivning? Kolla in våra filmer eller guider som är enkla att använda i både dator, surfplatta och telefon.